A ruha, ami feltette JLo-t a térképre

2019. június 08. by Rigó Ági

A YouTube-nál nagyobb időrabló nem létezik kerek e weben, ebben a sorozatban mégis megpróbáljuk előásni a videómegosztó legzseniálisabb tartalmait. Legyen szó egy hiánypótló csatornáról, csodálatos személyiségről, vagy csak egy kötelezően megtekintendő videóról – mi hírt adunk a YouTube fényesebb oldaláról.

lead190608lopez.png

Jennifer Lopez komoly hírnevet vívott ki magának a hisztis dívák kategóriájában, ezért is volt zseniális ötlet a részéről, hogy YouTube csatornájára a zenei videókon kívül behind the scenes és mesélős tartalmakat is feltöltsön, így bizonyítva, hogy – ha csak 10%-ban is, de mégis – földi halandó.

lopezversace190608.png

Kedvenc videómban Ms. Lopez elmeséli annak a híres Versace ruhának a történetét… Ez az a vörös szőnyeges pillanat, amire nemcsak a divatbolondok emlékeznek, hanem az egész világ. Elmélkedhetünk arról, hogy az énekesnő itt lépett be a divatikonok exkluzív klubjába, és érdekes belegondolni abba is, hogy ez a siker máig megalapozta Jlo viszonyát az olasz divatházzal.

De az, hogy ez a ruha adta a Google képkereső funkciójának alap ötletét…! #priceless

Ha érdekel, hogy mit fújnának magukra a Spice Girls lányok 2019-ben, kattints!

 

Ezek a Spice Girls 2019-es illatai (szerintünk)

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy Spice Girls, akik fogták magukat, és feltalálták a girl power-t. Ezt azóta nyilván továbbfejlesztettük girlboss-szá, strong womanné, és még sorolhatnám, de kétségtelen, hogy a push up melltartós feminizmust ők kezdték tolni a...

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr3914864892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása