Ennél jobb nem történt az Oroszlánkirály és Beyoncé sztorijában

2019. július 12. by Rigó Ági

Ha ma csak egy videót nézel meg, ez legyen az.

20190711_todrickbeyoncelionking.png

Egyértelmű, hogy pár napja az egész világ Oroszlánkirály-lázban ég! Ha a Disney-klasszikus új verziója önmagában nem lenne elég izgalmas, a fő attrakció a filmben nem más, mint Beyoncé, aki Nalának kölcsönözte a hangját. A netet elárasztották a mémek, a stábról készült hivatalos csoportkép óriási Twitter-poénkodásba torkollott, és persze mindenki megőrült, amikor a premieren Bey a lányával együtt jelent meg a vörös szőnyegen.

(De most komolyan, csak ma két felnőtt nőt is láttam a városban oroszlánkirályos pólóban… megjegyzem, annak, aki fehér blézerrel és bermuda sorttal egészítette ki a pólót, hatalmas pacsi, mert nagyon cool volt a szett!)

Az új mozi bemutatója (itthon július 18-tól) kapcsán meg kell emlékeznünk a zseniális Todrick Hall Beyoncé – Oroszlánkirály mashupjáról. A srác amúgy is szuper videókat gyárt, ezért igazán érdemes feliratkozni a csatornájára, de szerintem különösen a mixek szórakoztatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr2214940036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása