10 szuper drogériás termék 4000 forint alatt

2019. július 17. by JuditSipos

Lehet jó termékeket találni viszonylag értelmezhető áron is. Nagy barátja vagyok a luxus dolgoknak, mégis van itthon rengeteg olyan cuccom, ami nagyon pénztárcabarát, de nem tudnék lemondani róla. 

1_8.png

1. Weleda Skin Food

Rengeteg celeb esküszik rá, én is használtam egy ideig, úgyhogy bizton állíthatom, hogy az egyik legjobb hidratáló, tápláló krém a piacon, szuper áron.

 

2. Bourjois Rouge Fabulaux

Krémes, szatén hatású csoda, ami nem szárítja a bőröd, de cserében ott marad, ahova tetted. Nem ez lesz a legolcsóbb a drogériában, de tuti, hogy elégedett leszel. Nekem a Beauty and the Red árnyalat van (12).

3_7.png

3. Schwarzkopf #Pure Color tartós hajfesték

Ez az a festék, ami 100%-os elfedi az őszhajszálakat, alig kopik, nagyon egyszerű feltenni, és a végeredmény eléggé hasonlít a képen látható színhez. Az én hajam imádja a rózsaszín brownie árnyalatot, szuper fényes és puha tőle. 

4. Sally Hansen Color Therapy körömlakk

Viszonylag gyorsan szárad, és nagyon tartós körömlakk. Felkenéskor nagyon szépen terül, így akkor is fogsz boldogulni vele, ha annyira ügyetlen vagy, mint én. Én a Rosy Quartz színt használom, amit Ági finoman First Lady színként emleget, mert minden alkalomra tökéletes, visszafogott és elegáns. 

4_6.png

5. Beology Caviar szulfátmentes sampon

Rengeteg ideig szenvedtem, mert minden sampontól viszketett a fejbőröm, úgyhogy néha úgy viselkedtem, mint egy bolhás kiskutya. Amióta ezt használom, kutyabajom (hahaha), a festékem is kevésbé kopik, és sokkal kevésbé kell megkínálnom a hajam mindenféle tápláló dologgal, hogy egészséges legyen.

 

6. Balea Beauty Effect fátyolmaszk

Hát igen, tagadhatatlan, hogy arcápolási mániákus vagyok. Szeretek kipróbálni mindenfélét, így bukkantam rá erre a szégyenteljesen olcsó, de nagyon jó fátyolmaszkra. Eszméletlen utána a bőröm.

5_2.png

7. Max Factor Masterpiece Max szemplillaspirál

Elég hosszú szempilláim vannak, de sajna egyenes állnak előre, úgyhogy ha nincsenek kispirálozva, akkor nem látszanak egyáltalán. Ebből kifolyólag szinte mindig van rajtam spirál, de kevés fajta vált be. Évekkel ezelőtt az egyik profi sminkes ismerősöm, Vörös Viki, ajánlotta a Masterpiece-t, és azóta sem találtam jobbat. 

8. Garnier Micellás víz - rózsaszín

Nagyon gyengéden, de hatékonyan tisztít. Elbánik bármilyen szennyeződéssel és sminkkel, miközben nem szárítja feleslegesen a bőröd. A környezetemben rengetegen használják rajtam kívül is. PLusz pont, hogy mivel alkohol- és olajmentes, a 3D pillát viselők is bátran használhatják. 

9. Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit bőrradír

Halkan megsúgom, hogy jómagam Dwayne Johnsontól loptam az ötletet. Úgy voltam vele, ha neki megfelel, nekem is jó lesz. Sajnálom, nem tudok lemondani a fizikai hámlasztásról.

2_9.png

10. P2 Beauty Fix + Matte Loose Powder púder

A célnak tökéletesen megfelelő átlátszó púder. Szépen egyensúlyba hozza, lefixálja a sminked, és matt hatást kölcsönöz. Pontosan ugyanazt tudja, mint az ötször ennyibe kerülő társai. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr8414956632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása