3 nyári trend, amitől búcsúzunk, és ami helyettük jön

2019. szeptember 06. by Rigó Ági

Szeretem a nyarat. Tényleg. De augusztus végére mindig megunom azt, hogy az öltözködésben túlélésre játszom, és szinte esélytelen izgalmas outfiteket összerakni, ugyanis a réteges öltözködés enyhén szólva is felejtős. Na de végre itt az ősz, és lassan a hőmérséklet is igazodik a naptárhoz – így a ruhatárunkban is aktuális a váltás!
190906lead.png

Persze nem arról van szó, hogy azonnal égessük el máglyán a gardróbot, és rohanjunk mindenből újat venni! Ennél sokkal tudatosabbak vagyunk, de azért néhány dolgot most nyugdíjazhatunk, és a helyükre a friss őszi divatnak megfelelő dolgokat választhatunk.

1. Vastag talpú szandál helyett hasonló stílusú sneaker

A csúnya szandálok nagyon mentek nyáron – akár Teva, Birkenstock, vagy ezek klónjai – és ha örömmel hordtad őket az utóbbi hónapokban, jó hírem van: nem kell lemondani a kényelmi és coolsági faktorról, csak ősziesíteni a stílust.

 190906chunky.png

Vagabond, Bershka, Puma

2. Szuvenírek helyett láncos ékszerek

A láncok már egy ideje hangsúlyosan jelen vannak az ékszerdivatban, de érthető módon nyáron, 40 fokban senkinek nincs kedve vaskos fémeket viselni. Éppen ezért csodás hír, hogy itt az ősz, és pulcsival, bőrdzsekivel rétegezve vidáman csörgethetjük a láncokat.

 190906lanc.png

Laura Lombardi, COS, Thomas Sabo

3. Funky növény printek helyett jöhet a tyúklábminta

Ha nyár, akkor imádjuk a virágmintát, a gyümölcs és levél printeket, de ősszel jó lesz már váltani. Ananászok és fikuszok helyett pedig nincs jobb opció az idei trendek közt, mint a tyúklábminta. Épp olyan jól mutat klasszikus stílusban, mint neon kiegészítőkkel megfejelve Insta-készre stylingolva.

190906tyuklab.png

H&M, Rosie Assoulin, Zara

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr1915039946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása