Elég a basic sminkekből, a New York Fashion Week új fejezetet nyitott

2019. szeptember 13. by Rigó Ági

Szabadság és önkifejezés – a New York Fashion Week kifutóin új irányzat tarolt idén. A maszkszerű insta sminkek és a no makeup trend után most mindent lehet, a kulcsszó a kreativitás!

190913sminklead.png

Talán az Eufória című sorozat hatása, talán csak ott csúcsosodott ki a dolog, de úgy tűnik, vége az univerzálisan kötelező sminktrendeknek. Persze ebben az is benne van, hogy nem kötelező lemondani a régi kedvenc stílusokról, de a lényeg, hogy most bármivel szabadon kísérletezhetünk, ha kedvünk tartja.

190913smink4.png

Chromat, Vfiles, Ulla Johnson

Jöhet az arccsontra hanyagul feldobott glitter, a határozott vonalú, szokatlan színű szemhéjpúderek és tusok, vagy akár az arcra ragasztott kövek is – szinte már fesztiválsminknek is nevezhetnénk, de a nomád, törzsi vibe nélkül, inkább kissé futurisztikus irányba mozdítva. 

Csak hab a tortán, hogy míg a most bemutatott kollekciók nagy része csak jövő tavasszal kerül majd a boltokba, addig ezekkel a színes és szórakoztató sminkekkel már most kísérletezhetünk! 

Kattints a galériára, és inspirálódj!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr1015071574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása