Jennifer Lopez legszexibb Versace pillanatai

2019. szeptember 24. by Rigó Ági

A híres zöld ruha újra felrobbantotta az internetet.

20190924_lead.png

Aki az utóbbi napokban egy kicsit is online volt, biztosan találkozott a videóval, melyen Jennifer Lopez a Versace bemutatón végigvonul a kifutón. De nem akárhogy! Anno, a 2000-es Grammyn viselt, híressé vált zöld, dzsungel mintás ruha frissített változatában tette mindezt olyan magabiztosan, annyira dögösen, és olyan elképesztően gyönyörűen, hogy nem csoda, hogy napokkal később is erről a néhány másodpercről szólnak a hírek. Azért az már jelent valamit, amikor a milánói divathét sokat látott közönsége is állva tapsol, ahogy a sztár végiglejt a kifutón!

A 2000-es Grammy ruha is így, pillanatok alatt vált ikonikussá, csakhogy akkor még nem volt social media, sőt, a Google képkereső funkciója sem létezett. Valójában a díjátadót követő napon a fél világ Ms. Lopez ruháját guglizta, ezzel ötletet adva a fejlesztőknek a képkereső szolgáltatás létrehozatalához. A ruhának még Wikipedia oldala is van, de erről a sztoriról egyébként már írtunk is, a róla szóló videó kapcsán.

Jennifer Lopez 2000. óta is előszeretettel viseli a patinás olasz divatház ruháit, nem egy, lélegzetelállítóan szexi pillanattal örvendeztetve meg a világot. Klikk a galériára, a 10 legemlékezetesebb momentumért!

Update: Jennifer Lopez csatornájára felkerült a videó, ami a ruhapróbákat, a show-t és az afterpartyt mutatja meg:

 

Egy kis bónusz: a legjobb meme a témában (tessék lapozni)!

View this post on Instagram

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax) on

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr915160980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása