Megtaláltuk a tavaszi divathetek leghordhatóbb kollekcióját

2019. szeptember 30. by JuditSipos

Az már általános, hogy mindenki arról ír, hogy mi volt a legkülönlegesebb, legprovokálóbb kollekció a divatheteken, és valószínűleg mi is megválasztjuk majd a magunk Freak Show és Specialty Category aranyérmesét, de amikor szembe jött a Celine bemutató, nem tudtam ellenállni.

fwdst_posztke_p_ma_solata_2_1.png

Ugyanis üdítően normális. Minden darabja hordható, sok alkatra érvényes. Elborítottak minket röpködő midi és maxi szoknyákkal, jól szabott blézerekkel, trapéz farmerrel. A kollekciót egyértelműen a 70-es évek ihlette, olyan, mintha mi is a Majdnem híres szereplői közé csöppentünk volna. 

 

Almost Famous (2000) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Check out the official Almost Famous (2000) Trailer starring Kate Hudson! Let us know what you think in the comments below. ► Watch on FandangoNOW: https://www.fandangonow.com/details/movie/almost-famous-2000/1MV9dbd4510e14273caaf991e67ceec1ff2?ele=searchresult&elc=almost%20famous&eli=0&eci=movies&cmp=MCYT_YouTube_Desc Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date on all your favorite movies.

A teljes Celine 2020 SS kollekcióért kattints!

 

1_1_1.png 

 

Ez is érdekelhet

5 szín, ami meglepően megy most ősszel

Ha eljön az ősz, mindenki előveszi a feketét, a szürkét, a jó öreg burgundit, esetleg a barnát és a sötétzöldet. Ez a szezon viszont sokkal többet tartogat számunkra.Persze nincs baj a hagyományos őszi színekkel, de nem árt néha feldobni a repertoárt néhány szokatlan árnyalattal. Akár apróbb...

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr7615182892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása