2020 legvidámabb menyasszonyi ruhái

2019. október 07. by Rigó Ági

Nem egyszerű olyasmit alkotni menyasszonyi ruha témában, amire felkapjuk a fejünket, de Reem Acrának most sikerült.

20191007_reemacra_lead.png

A menyasszonyiruha-tervezők sorra jönnek ki a jövő őszi szezonra megálmodott kreációikkal, és a sok habos-babos álomruha közt nem egyszerű kitűnni. Reem Acrának mégis sikerült, ami nagy részben a vidám, könnyed lookbooknak köszönhető. Elsőre a kutyát sétáltató vagy virágboltban álldogáló modellekre kapjuk fel a fejünket, de ha jobban megnézzük a képeket, kiderül, mennyire zseniális maga a kollekció is, önmagában nézve.

Nincs könnyű dolga annak a tervezőnek, akinek világszerte óriási a rajongótábora. Mást vár egy menyasszony a ruhájától Japánban, és mást a Közel-Keleten, nem is beszélve a nyugati világról. Ezek közt a ruhák közt azonban mindenki megtalálja a neki szólót, akár egy modern, könnyed ruhára vágyik, akár az aktuálisan divatos, mélyen dekoltált stílust keresi, vagy éppen klasszikus, visszafogott vonalak ragadják meg.

Kattints a galériára!

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr4015207644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása