Angelina pillangónak öltözve a legjobb

2019. október 09. by Rigó Ági

Angelina Jolie az új Demóna filmet promózza világszerte, és a vörös szőnyegen is odateszi magát rendesen. A színésznő szakított a kedves és biztonságos választásokkal, és ezzel nem is tehetett volna jobbat.

191009_lead.png

Angelina Jolie megosztó személyiség, úgy tűnik, hogy a világ egyik fele imádja, a másik fele pedig szívből gyűlöli. Nem teljesen értem, miért van ez, de ha már el kell köteleződni, bevallom, én a rajongótábort erősítem.

A mostani promóciós kampányban úgy tűnik, hogy Angie szakított a tőle megszokott, biztonságos stílussal, és bátran kísérletez a divat terén. Az ő külsejével sosem volt nagy kihívás tökéletesnek meg szexinek lenni, de most valami új, és izgalmas kezdődött.

Ennek legjobb példája a Givenchy outfit, ami egy pillangóra emlékeztet. Távol áll mindentől, ami megszokott, unalmas vagy basic. Nem fekete, nem estélyi ruha. Talán még megosztó is lehet, de a színésznőt ez most szemmel láthatóan nem érdekli. Friss és modern, Angelina pedig szemmel láthatóan remekül érzi magát benne.

Kattints a galériára, és nézd meg a promóciós körút többi izgalmas szettjét is!

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr4715212986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása