Az új Mulan szakít a tündérmesével

2019. július 08. by JuditSipos

Bevallom, mindig is szívemcsücske volt Mulan, mert úgy volt feminista a Disney hercegnők között, hogy azért megkapta a jóképű herceget is. 

fwdst_leadkep_1350x650_1.png

Az élőszereplős mozi traileréből kiderül, hogy a Disney nem fukarkodott erővel ebben az alkotásban sem. A családja elvárásai ellenére katonának álló Mulan minden választás előtt álló nőnek azt susogja, hogy hallgass az ösztöneidre, a becsületedre és vállald fel, aki vagy. 

Ráadásul most mindez nemcsak egy tündérmesében lehetséges, ugyanis az új feldolgozás realisztikus harci jelenetekkel távolodik a fantáziavilágtól, sőt, a híresztelések szerint nem lesznek nagy éneklések, varázslások, sőt, még mini sárkányra sem számíthatunk. A kosztüm tervezők viszont nem linkeltek, a jelmezek és a sminkek már a most bemutatott pár másodperc alapján is zseniálisnak ígérkeznek. Alig várjuk, hogy lássuk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr4614931954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása