5 luxi arckrém, ha úgy érzed

2020. május 02. by Rigó Ági

A szépségápolás világa nem állt meg, ugyanis ha már a szalonkezelések kimaradnak mostanában, az otthoni arcápolás nagyot lépett előre a fontossági listán.

20200502_lead.png

Megérkeztek a prémium márkák újdonságai, így ha valaki úgy érzi, hogy egy borsos árú arckrém sokat segítene a közérzetén, klassz cuccok közül válogathat.

Disclaimer: Nem, nem kell nagyon drága termékeket vásárolnod annak érdekében, hogy szépnek érezd magad, vagy hogy megfelelően ápold a bőrödet. A hatékonyság és az ár nincs mindig egyenes arányban egymással. Ettől függetlenül, ha megengedheted magadnak, és ez az, ami boldoggá tesz, akkor ne szégyelld, hanem szerezd be, amire vágysz.

 

A high tech nagyágyú

Az Image Skincare új széruma minden okosságot tartalmaz, ami mostanában kijött a laborból. Van benne fincsi ránc simító peptid a homlok ráncai és a szarkalábak ellen, dalmát nősziromból kivont őssejtek, amelyek feszesítenek, és még lifting hatású polimer is. Mindez ráadásul egy igen csinos csomagolásban, amiben látható is, hogy a hatóanyag apró gyöngyökbe zárva várja, hogy a bőrünkre kerülhessen. Abszolút must have, ha éppen kimaradt egy botox időpont!

20200502_imageskincare.png

Image Skincare / The MAX Wrinkle Smoother
imageskincare.hu

 

A titokzatos francia

A francia Orlane mindent megtestesít, amit a luxus arcápolási márkák szoktak: termékeik elképesztően kellemes érzést hagynak a bőrön, az illat egyszerűen fantasztikus, a csomagolás gyönyörű – de nem igazán kommunikálják az összetevők listáját, így azt sem tudjuk, hogy mennyire hatékony és megéri-e az árát például ez a fényvédővel ellátott ránctalanító arckrém. Ha az oxybenzone-ra nem vagyunk érzékenyek, akkor biztos, hogy élmény a használata.

20200502_orlane.png

Orlane / Extreme Anti Wrinkle Care Sunscreen SPF 30
marionnaud.hu

 

Varázsszérum minden csodával

Az ikonikus Charlotte Tilbury márka nem ismeretlen a luxus világában, ráadásul sok beauty youtuber is a kedvencei között szokta emlegetni. A termék neve mindent elmond: magic+serum+crystal+elixir. A hatóanyagok közt olyan érdekességeket fedezhetünk fel, mint az ametiszt és rubin por, illetve az arany. A hókuszpókusz ellenére érdemes komolyan venni a szérumot, már csak azért is, mert komoly dózis niacinamide-ot tartalmaz, ami pedig mostanában az egyik legnagyobb sláger a bőrápolásban.

20200502_charlotte.png

Charlotte Tilbury / Charlotte's Magic Serum Crystal Elixir
cultbeauty.co.uk

 

Modern védelem

A Sisley-ben az a szimpatikus, hogy rengeteg természetes összetevőt tartalmaz, ám azokat a laboratóriumban – némi túlzással – atomjaikra szedik, majd újra összerakják úgy, hogy maximálisan hatékony termékek születnek belőlük. Akire az utóbbi hónapokban a szokásosnál több munka szakadt, értékelni fogja a Sisleyouth Anti-Pollution intenzív hidratáló aktív hatóanyagait, melyek energizálják a bőrt, és finom antioxidánsokkal veszik fel a harcot a fáradtság jeleivel.

20200502_sisley.png

Sisley / Sisleyouth Anit Pollution intenzív hidratáló arckrém
marionnaud.hu

 

Természetes rózsa bomba

A 20 éves francia márka máig családi kézben van, és igazi úttörőnek számít a luxus kategóriában. A Chantecaille arcápoló olaj 100%-ban növényi összetevőkből készült, ráadásul igazán mindenmentes: nincs benne glutén (#wtf), ásványi olaj, pálmaolaj, szintetikus színezék vagy illat sem, ráadásul cruelty free és vegán. Az arcolajak és a rózsa egyformán kult szintre emelkedett mostanában a szépségápolásban, így ez az olaj is komoly rajongói tábort tud maga mögött.

20200502_rozsa.png

Chantecaille / Rose de Mai Face Oil
cultbeauty.co.uk

 

Ez is érdekelhet:

 

Otthoni videókban vallanak a hónaljukról

Nagyon megy mostanában a tabuk marketingcélú döntögetése a szépségiparban, és a házi videók is egyre népszerűbbek a reklámosok körében. Ha pedig a kettő együtt szerepel egy kampányban, az már fél siker! A Dove eddig is élen járt a szépségiparban jelen lévő tabuk döntögetésében, akár a...

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr7015654670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása