5 last minute ajándéktipp szépülni vágyóknak

2019. december 17. by Rigó Ági

Ha az utolsó pillanatra hagytuk az ajándékvásárlást, fontos, hogy könnyen beszerezhető célokat tűzzünk ki magunk elé, de elkerüljük a legsablonosabb megoldásokat. A feladat igazi kihívás, de nem lehetetlen.

leadlastminutekariaji.png

Mindig irigyeltem azokat az ismerőseimet, akik már szeptemberben kész excel táblával rendelkeznek a karácsonyi ajándékokról, és az őszi hónapokban módszeresen be is szereznek mindent. Nincs is annál kellemetlenebb, amikor december 23-án berontunk a drogériába, és elkeseredetten keresünk valami személyeset a kívül-belül egyforma tusfürdő-testápoló csomagok között. Persze tény, hogy csodát tenni már nem lehet az utolsó napokban, de azért egy kis extra odafigyelést még csempészhetünk az ajándékozásba.

 

1. Karácsonyos illat és ápolás

Több szépségápolási márka támad az ünnepekhez közeledve narancsos, fahéjas, csokis, és egyéb karácsonyos illatokkal, de kevesen csinálják ügyesen. A Yamuna ellenben kedvesen, cseppet sem tolakodóan műveli mindezt, ráadásul a termékek használata, hatóanyagai is hibátlanok.

yamuna.png

 

2. Igazi klasszikus, kis csavarral

A Calvin Klein parfümök a 90-es években mentek nagyot, de nem véletlen, hogy azóta sem koptak ki köztudatból. A CK one most limitált, ünnepi csomagolással érkezik, ami mintájában az ilyenkor amúgy is népszerű kötött pulcsikat idézni. Ezerszer jobb, mint egy újabb karácsonyi csúnyapulcsit venni, nem?

ck.png

 

3. Természetes szépség

A Sz-ép vagyok márka nem bonyolítja a dolgot, viszont a krémekben minden jó megtalálható, amire a téli hónapokban szüksége lehet a bőrünknek. Pluszpont, hogy a csomagolásra is figyeltek, és a külső dizájn újrahasznosított anyagból készült.

szep.png

 

4. Cuki cica nagylányoknak

A Marionnaud saját márkás cica palettája szupercuki, és minden megvan benne, amire egy kezdőnek szüksége lehet a sminkhez.

marionnaud.png

 

5. Egy kis hialuron mindenkinek kell

A bőrápolás sztárja évek óta a hialuron sav, mert szinte minden bőrtípusnak jót tesz – így ha ajándékba vásároljuk, akkor sem nagyon lőhetünk mellé. Az Eucerin óriási játékos a témában: nappali és éjszakai krém, szemkörnyék ápoló, szérum, és minden jó megtalálható náluk hialuron savval turbózott verzióban, akár ajándékcsomagban is.

eucerin.png

 

+1: Kávézzunk szemétmentesen

Ha pedig a nagy karácsonyi roham során megpihennél egy jó kávéra a városszerte sorra nyíló Starbucksok egyikében, érdemes felkapni egy (vagy mindenkinek egy…) újrahasznosítható kávés poharat, amivel könnyíthetsz a lelkiismereteden, és még spórolhatsz is a kávé árából.

starbucks.png

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr6615356374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása