Te még nem fested az orrodat?

2020. május 08. by Rigó Ági

Új dili ütötte fel a fejét az Instagramon, és ennek köszönhetően egészen egyszerűen zseniális tartalmak születnek. Vajon miért nem festettük eddig az orrunkat?

20200508_lead.png

Nem hittem volna, hogy sok újat ki tudnak még találni a smink témakörében, de a szobafogságban unatkozó emberekben bízhatunk. Ha eddig maximum csak egy kis korrektor, kontúr vagy highlight került az orrodra, netán még az sem, akkor itt az alkalom, hogy új szintre emeld a sminket, és az orrodnak is egy fokkal extrább szerepet adj.

A recept egyszerű, de nagyszerű: kispályások kísérletezhetnek egy élénkebb pirosítóval az orruk helyén, de aki komolyan veszi a projektet, bevadulhat egy kis glitterrel, ha már pár hónapja úgyis beszerezte az Eufória által inspirált sminkjéhez.

Fontos, hogy ez a trend csak fullba tolható! Ha túl félénken bánunk az orrpírral (mostantól akkor van ilyen szó is, ugye?) akkor szupermenő külső helyett csak náthásnak tűnünk majd, ami – főleg manapság – nem a legjobb ötlet.

Kattints a galériára még több funky sminkért!

 

Ez is érdekelhet:

 

Otthoni videókban vallanak a hónaljukról

Nagyon megy mostanában a tabuk marketingcélú döntögetése a szépségiparban, és a házi videók is egyre népszerűbbek a reklámosok körében. Ha pedig a kettő együtt szerepel egy kampányban, az már fél siker! A Dove eddig is élen járt a szépségiparban jelen lévő tabuk döntögetésében, akár a...

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr7615670998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása