5 szexi fürdőruha trend a nyárra

2020. május 13. by Rigó Ági

Nyakunkon a nyár, és a legfrissebb fürdőruha trendek is! Idén mindenki könnyedén megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló, divatos darabokat.

20200513_lead.png

1. Állatminta minden mennyiségben

Az állatmintás cuccoknak megvan a fix rajongótábora, de idén Joe Exoticnak köszönhetően szinte mindenki leopárd- és tigrisminta lázban ég. Ha esetleg a nagymacskákat unalmasnak tartod, a kígyóminta is nagyot megy majd ebben a szezonban.

20200513_animal.png

@annelauremais, Bershka, H&M, Solid&Striped

 

2. Icipici bikini

Aki a szobafogságban töltött heteket masszív edzésre és tudatos táplálkozásra fordította, most örülni fog a minden apró részletet megmutató, mikroméretű bikiniknek, melyeket igény szerint vékony pántok is kiegészíthetnek. Természetesen kedvenc insta csajaink is ezt részesítik előnyben, élen Kendall Jennerrel.

20200513_icipici.png

@kendalljenner, Calzedonia, Tropic of C, @emrata

 

3. Elegancia, még a parton is

Egy izgalmas és érdekes trend is felütötte idén a fejét, mégpedig az elegáns fürdőruháké. Itt megengedettek a strandon egyébként szokatlan anyagok, gyakori kiegészítő a deréköv, népszerű a klasszikus fekete-fehér színkombináció, és a legszokatlanabb szabásvonalak is itt vannak.

20200513_formal.png

Solid and Striped, Caroline Constas, @marysia, Johanna Ortiz, Cami & Jax 

 

4. A batik-mánia a strandra is elkísér

Mostanában mindenben menő a batikolás, legyen szó a kedvenc, régi pólónkról, vagy a teljes jogging szettünkről. Aki úgy érzi, a következő hónapokban is szívesen bújna hippis cuccokba, az idén a strandra is választhatja ezt a stílust.

20200513_tie.png

@francescacarolina, VDM The Label, H&M, Wildfox

 

5. Mintha csak fehérnemű lenne

Egyre több olyan bikini jön szembe, amit simán összetéveszthetünk a egy fehérnemű szettel is. Látható merevítő, középen elhelyezett apró masni vagy virág, és gyerekkorunk retró mintái jellemzik ezt a vonalat.

20200513_lingerie.png

@annawinck, Oysho, Kat Irlin

 

 Az idei fürdőruhadivatról a Fókusz hétfői riportjában én megszólaltam. Klikk a képre, kb. a 16. percnél kezdődik!

fokusz.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr4815689980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása