Az utóbbi évek legmerészebb ruhái Cannes-ból

2020. május 15. by Rigó Ági

Ezen a héten kezdődne a Cannes-i Filmfesztivál, de Európa legmesésebb vörösszőnyeges eseménye idén elmarad. Nosztalgiázzunk az utóbbi egy évtized legcsodásabb pillanataival!

20200515_lead.png

A Cannes-i fesztivál nemcsak mozi-szempontból jelentős esemény. A vörös szőnyegen felvonuló sztárok a legkülönlegesebb ruhákat választják erre az alkalomra: az Oscar gála konzervatívabb megközelítése helyett itt izgalmas, színes kreációk láthatók minden évben – legyen szó alig takaró koktélruháról, vagy több kilométernyi tüllből megálmodott nagyestélyiről. Szupermodellek, feltörekvő, ifjú titánok, a vörös szőnyegen veteránnak számító hollywoodi sztárok, és a világ minden tájáról érkező filmcsillagok versengenek a fotósok figyelméért.

Ha már Cannes is a pár hete elhalasztott Met gála sorsára jutott, legalább csodáljuk meg a korábbi évek legmerészebb ruháit. Kattints a galériára!

 

Ez is érdekelhet:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr5115697266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása