Nem sejtettük, hogy ezek lesznek a tavasz trendjei

2020. április 24. by Rigó Ági

Amikor a nagy divatházak tavaly ősszel bemutatták az idei tavaszra szánt kollekciókat, még nem sejtettük, hogy a világ szobafogságba kerül, és a legfrissebb divat helyett a legkényelmesebb cuccok hasítanak majd 2020 első felében.

20200424_lead.png

Könnyedén libbenő fodrok, marabutollak, retró printek és színes (vegán)bőr kabátok? Ugyan már! A tavaszi kollekciók villám sebességgel estek áldozatul a koronavírus járványnak, de szerencsére ez nem jelenti azt, hogy aki szeretne, ne divatozhatna otthon, a négy fal között is. Erre mókás lehetőséget biztosítanak a legőrültebb karantén-kihívások, de a "hétköznapibb" megoldások talán még izgalmasabbak.

Meglepő trendek alakulnak az otthoni munka és netflix-függés viszonylatában, ráadásul több reménykeltő momentumra is felfigyelhetünk. Ami biztos, hogy újra divatban a kényelem és praktikum, amiről “békeidőkben” könnyen megfeledkezik a divatorientált vásárló. Ráadásul jóval kevesebbet shoppingolunk, így kreatívabb napi outfitek születhetnek eddig ki sem próbált kombinációkból. Ezek a szettek a személyiségünket is jobban tükrözhetik, szemben az eddigi “egyszerű” megoldással, amikor felkaptuk az üzletben ügyesen a szemünk elé készített darabokat, vagy – luxibb verzióban – egyenesen a kifutóról öltözködtünk.

Kattints a galériára a legnépszerűbb karantén trendekért!

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr6815637474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása