Őszi manikűr inspó, ha unod a ciki körmöket

2019. november 06. by Rigó Ági

Ősszel és télen valamiért elszabadulnak a manikűrösök, és megmagyarázhatatlanul giccses dolgokat kezdenek alkotni a gyanútlan vendégek kezén. Pedig annyi szuper friss trend közül válogathatnánk!

191106_lead.png

Ha nem vigyázol, könnyen beránt a skót kockás minta, vagy még rosszabb esetben a cuki kis mikulásos vagy karácsonyfás téma. Kész horror, pedig olyan könnyű lenne kikerülni!

 

Pasztell őszre? Miért is ne?

Akár körmöshöz jársz, akár magadnak lakkozhatsz, könnyen eljön az idő, amikor valamit újítani szeretnél. A hűvösebb idő beköszöntével kézenfekvő, hogy előkerülnek a sötétebb színek és a piros összes árnyalata. Idén minden színből a nagyon sötét, majdnem fekete a menő, legyen az sötétkék, zöld, barna vagy mély bordó. Egy gond van azonban ezekkel: nagyon sérülékenyek, és a legkisebb hiba is olyan feltűnő, hogy a Holdról is látszik.

Szerencsére idén ősszel és télen a klasszikus árnyalatok mellett megjelentek a hideg pasztellek is, amik világos színük miatt sokkal alkalmasabbak a tartós viselésre. Az sem muszáj, hogy teljesen fedjenek, az enyhén átlátszó lakkok most újra nagyon népszerűek, főleg, mióta Jessica Washick sztár körmös elkezdte posztolgatni a #Seaglass -t.

 

Egy kis csillogás jöhet

Ebben a szezonban szabadulnak el a glitterek és csillámok is. Az “ünnepi szezonra” hivatkozva még az is elkezd köveket meg más csillogó dolgokat rakatni a körmébe, aki egész évben normális manikűrrel él.

Nos, a jó hír, hogy itt a friss és modern megoldás, ami fényes, de nem túlzó vagy giccses. Az egyre terjedő köröm matricákkal érdemes játszani, de könnyű átesni a ló túloldalára, így ha nem vagy 100%-ig biztos a dolgodban, ezeket mindenképpen sima, átlátszó lakkal érdemes kombinálni.

191106_csillog.png 

A jó színátmenet

Nem tudsz dönteni, hogy melyik árnyalatot válaszd? Nem gond, ugyanis idén nem is kell választani! Akár minden körmöt más színűre lakkozhatsz, ha úgy tartja kedved. Fontos, hogy ebben a stílusban a színek uralkodnak, és további dekorációnak nincs helye.

191106_multi.png

 

Légy innovatív!

Az új technikáknak köszönhetően ma már bármit meg lehet csinálni – akár a kedvenc idézetünket is a körmünkre varázsolhatjuk. De érdemes a geometriai formákkal is kísérletezni, bőven van még lehetőség a trendben.

 191106_inno.png

A lehetőségeknek persze csak a fantázia szab határt – klikk a galériára még több inspiráló fotóért!

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr8515292664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása