Otthoni videókban vallanak a hónaljukról

2020. április 27. by Rigó Ági

Nagyon megy mostanában a tabuk marketingcélú döntögetése a szépségiparban, és a házi videók is egyre népszerűbbek a reklámosok körében. Ha pedig a kettő együtt szerepel egy kampányban, az már fél siker!

20200427_lead.png

A Dove eddig is élen járt a szépségiparban jelen lévő tabuk döntögetésében, akár a szupermodellekétől eltérő testalkat, akár a különböző bőrszínek tekintetében. Sokféleképpen beszéltek már kampányaikban a szépségről, a legfrissebb megmozdulás pedig különösen aktuálisra sikerült: a márka YouTube csatornáján publikált, házilag készült videókból tudhatjuk meg, kinek mennyire selymes a hónalja.

A sztori egyszerű

A Dove óriási terméktesztet hirdetett, összesen 10 országban, több mint 2500 nőt kértek fel, hogy próbálja ki valamelyik izzadásgátlójukat, majd 7 nap után mondjon véleményt, leváltaná-e az addig használt márkát Dove-ra. Figyelem, spoilerveszély! A megkérdezettek 91%-a igennel válaszolt.

Miért érdekes?

Annyira nem tűnik groundbreakingnek, hogy egy márka terméktesztet hirdet, majd kiderül, hogy mindenki nagyon elégedett.

Ami viszont mégis érdekessé teszi a kampányt az, hogy a testünk egy elég intim területéről, a hónaljunkról van szó, amiről nem igazán szeretünk beszélni. Izzad is, meg szőrös is – és ez az a két dolog, ami a mai világban nem tartozik a mainstream szépségideál keretei közé.

Ehhez képest a Dove csatornáján megjelent videókban vidám csajok örülnek annak, hogy még sosem volt ilyen selymes a hónaljuk. Teszik ezt olyan cukin és kedvesen, hogy a néző velük örül ennek a nagy hírnek.

A home videók aranykora

Lassan túl vagyunk a globális szobafogság egymilliomodik napján is, de még mindig újdonságszámba megy, ha egy márka otthon forgatott reklámot készít. Ezt a kampányt minden valószínűséggel a koronavírus elterjedése előtt találhatták ki, mégis kapóra jött, hogy a teszt résztvevői pár másodperces, otthon felvett videókban nyilatkoznak az izzadásgátló előnyeiről.

Most aztán mindenkinek ismerős a nem tökéletesen világított, akár smink nélküli arc – mintha csak egy barátnő, vagy a szomszéd lány mesélné a történetét. Tökéletesen átérezhető, hiteles 16 másodpercek, melyekből megtudjuk, hogy ők már nagyon boldogok, és ehhez nekünk sem kell mást tennünk, mint lecsapni egy Dove izzadásgátlóra, ha legközelebb kimerészkedünk a lakásból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr1815644714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása