A Met gálák legőrültebb kreációi

2020. május 03. by Rigó Ági

Ha már idén elhalasztották a Met gálát, emlékezzünk meg a legizgalmasabb ruhákról.

20200503lead.png

Május első hétfője hagyományosan előkelő helyet foglal el a vörös szőnyeges események naptárában. Ilyenkor szokták megrendezni a Met és a Vogue éves divatbuliját, ahol a legőrültebb, legkreatívabb szettekben vonul fel a személyesen Anna Wintour által meghívott vendégsereg. A red carpet kicsit jelmezbálra hajaz, pláne az utóbbi néhány évben, hiszen tematika is van, és erősen ajánlott annak megfelelő ruhakölteményt választani.

Most azonban, hogy még a félelmetes Anna is joggingra cserélte a Pradát, nem marad más, mint hogy a korábbi évek legizgalmasabb szettjein nosztalgiázzunk.

Kattints a galériára, és nézd meg az eddigi gálák legőrültebb szettjeit!

 

Ez is érdekelhet:

 

Otthoni videókban vallanak a hónaljukról

Nagyon megy mostanában a tabuk marketingcélú döntögetése a szépségiparban, és a házi videók is egyre népszerűbbek a reklámosok körében. Ha pedig a kettő együtt szerepel egy kampányban, az már fél siker! A Dove eddig is élen járt a szépségiparban jelen lévő tabuk döntögetésében, akár a...

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr2015657888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása