Esküvő-divat: ezeket ne, ha jóban akarsz lenni a menyasszonnyal

2019. július 14. by Rigó Ági

Mind ismerjük a régi szabályt: tilos fehéret viselni vendégként egy esküvőn. De ha szeretnénk megőrizni a jó viszonyunkat a menyasszonnyal, akkor érdemes a hagyományok tiszteletén túl egy picit logikusan gondolkodni, és némi empátiával hozzáállni a sztorihoz.

20190714_eskuvolead.png

Manapság össze-vissza változnak a szabályok: mindenki olyan esküvőt szervez magának, amilyet akar, és ennek megfelelően a dress code-ot is szíve joga megálmodni. Ettől függetlenül azért vannak univerzális alapelvek, amiket érdemes figyelembe venni, amikor ruhát választunk.

 

Mennyire fehér a túl fehér?

Ha az ifjú pár egy merész húzással white partyt szervezett hagyományos fogadás helyett, mint Sophie Turner és Joe Jonas nemrégiben, akkor nincs kérdés, menj fehérben te is! Solange esküvőjén is fehérben jelent meg a szűk család, és az összhatás egyszerűen zseni!

20190714_solange.png

Ha viszont nincs szó white partyról, vegyük figyelembe, hogy egy halvány krémszín vagy púderrózsaszín könnyen hat fehérnek a fotókon. Biztosra akkor megyünk, ha a világos alapszínt valamilyen minta dobja fel.

20190714_minta.pngZara, H&M, Asos Design

 

Óvatosan a feltűnő részletekkel

Ha valaki esküvőt szervez, akkor joggal feltételezhetjük, hogy ezen a napon saját magát és a szerelmét szeretné ünnepelni. Ennek megfelelően nem tanácsos túlöltözni a menyasszonyt. Persze ez nem jelenti azt, hogy szürke egérnek kellene kinézni, vagy egy zsákban megjelenni, de a túlzásokat is jó elkerülni.

20190714_detail.png

Reserved, Maticevski, H&M

 

Ne légy az esküvői dekor része

A divatban uralkodó 90-es évek őrületben a fényes anyagok is masszívan visszatértek a köztudatba, a flitterekről nem is beszélve. Jobb, ha kerülöd a diszkógömbre emlékeztető cuccokat egy esküvőn, de semmiképpen ne mondj le róluk, mert egy menő buliban, vagy akár szilveszterkor jól jönnek majd.

Addig is, az esküvőkre jöhetnek a rojtok, az élénk színek és - ugyan mértékkel - a szexi kivágások.

20190714_party.png

Zara, Mohito, Asos Design

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr2614946484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása