Visszatér a Gossip Girl

2019. július 18. by JuditSipos

Minden fashionista kedvenc sorozata visszatér, újra lehet bámulni az Upper Eastside-i csajok brutál gardróbját, csendben egy zsebkendőbe zokogva a gyönyörtől.

fwdst_posztke_p_ma_solata_1.png

A Gossip Girl a 2000-es évek végén volt hatalmas hype, és ezrek nézik újra és újra a Netflixen. A sorozat nem másról szólt, mint egy csapat New York-i középiskolás, később egyetemista csajsziról és srácról, akik mindig készek voltak egy kis intrikára, cselszövésre. A dolgot az tette zseniálissá, hogy a két főszereplő lány, Blake Lively és Leighton Meester, fenomenális színésznő, és a vezető stylist is eléggé odatette magát. 

fwdst_posztke_p_ma_solata_2.png

Pár epizód után a sorozat nem követte a divatot, hanem diktálta: ki ne emlékezne Serena szuper laza, de szexi stílusára, vagy Blair preppy szettjeire és hajpántjaira? 

Az új epizódokról annyit lehet tudni, hogy időben követik a valóságot, vagyis az eredeti sorozat után 8 évvel játszódik, emelett élénk szerepet fognak játszani a social media felületek, és abszolút az új generációs tinikről fog szólni. 

Nekünk mindegy, csak a gardrób minősége ne változzon!

XOXO!

 chuck.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr6314968692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása