5 app, amivel nem az idődet pazarlod

2019. szeptember 25. by JuditSipos

Mennyi időt lógsz az Instán? Tudnád ezt hasznosan is tölteni? Nyilván el kell ütni az időt valamivel, amikor 40 percet buszozol, de ha már unod a közösségi médiát, esetleg valami értelmesebb elfoglaltságra cserélnéd, van egy pár ötletem.

fwdst_posztke_p_ma_solata_14.png

1. Lumosity

Ha a Candy Crush helyett keresel alternatívát, akkor ez lesz a te appod. Ez az applikációt tudósok fejlesztették ki a játékigényünk kielégítésére. Fogd fel egy kis agy tréningnek, ami amellett, hogy szórakoztat, erősíti a kognitív képességeket. 

2. TED

Ha csak annyit szeretnél, hogy az ebédszünetben valami inspiráló szóljon, akkor a TED-et válaszd. Rendszeres használata függést okoz, hiszen ki ne akarna szórakoztató előadásokat hallgatni a világ legérdekesebb témáiról?

3. Gutenberg Project

Szuper e-book helyettesítő applikáció, ahol megkapod a könyvklub feelinget, hiszen nemcsak a könyveket kapod, hanem okos listákat is, amik segítenek kiválasztani a következő olvasmányodat. Hátránya, hogy angol nyelvű, de szuper lehetőség, hogy csiszold a nyelvtudásodat.

4. Hey! VINA

A felnőtt világban elég nehéz új barátokat szerezni. A Hey! VINA a girl boss-ok Tinderje, magyarul olyan csajokat köt össze, akik az üzleti világban szeretnének boldogulni, de nem akarják az íróasztal mellett halálra unni magukat. Rengeteg opciót be lehet állítani, így tényleg tudni fogod, hogy ki az, akivel közös lehet a hang.

5. HomeStyler

Ha a belsőépítészet a gyengéd, akkor ez az app a kedvenced lesz. A saját lakásodról is feltölthetsz képeket, vagy használhatod az applikáció saját képeit. És indulhat a móka, rendezd be vagy át a lakást. Felújításkor, költözéskor ideális időtöltés.

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr7115161982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása