Elbúcsúzhatunk ezektől a csodaszép ruháktól

2019. november 03. by Rigó Ági

Hollywood egyik kedvenc tervezője, Zac Posen bejelentette, hogy azonnali hatállyal lehúzza a rolót saját márkájánál. Mi pedig búcsút inthetünk az egyik legcsodálatosabb red carpet ruhákat megálmodó márkának.

20191102lead2.png

Zac Posen nevét ismeri, aki egy picit is érdeklődik a vörös szőnyeg divatja iránt. A tervező 2001-ben tűnt fel a Project Runway című műsorban, és a legtöbb valóság show tehetséggel szemben sikerrel maradt a bizniszben a műsort követően is. Ruhái Hollywood legcsillogóbb korszakát idézték, akár egy fűzős csodáról beszélünk, akár a testhez simuló, uszályos estélyiről. November 1-jén mégis egy szomorú Instagram posztban jelentette be, hogy vége a dalnak.

 

Különösen szimpatikussá teszi Zac Posent, hogy nem csak tökéletes alakú modellekre tervezett. Mindenki megtalálta ruhái közt a neki valót mérettől, bőrszíntől és minden hasonlótól függetlenül. Mindegyik darab olyan okosan és trükkösen volt kitalálva, hogy kiemelje viselője előnyös oldalait, és mesterien elrejtse azokat a tulajdonságokat, amelyeket éppen nem akar “mutogatni”.

Kattints a galériára, ahol Rihannától Ophrán át Gywneth Paltrow-ig megtalálod Zac Posen legszebb red carpet ruháit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr4715285330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása