Újra trendi a pufi dzseki, de nem mindegy, hogyan hordod

2019. november 08. by Rigó Ági

Az üzletek dugig vannak pufi dzsekikkel, szinte már nagyítóval kell keresni bármi más stílust. Így elgondolkodtam, hogy mit is lehet kezdeni ezzel a régi, jó fazonnal, amiről többnyire a Szellemirtók habcsókbabája jut az eszembe.

191107lead.png

Itt a kabát szezon, a hosszúra nyúlt indián nyárnak úgy tűnik, most már tényleg vége. Kénytelenek vagyunk egy fokkal komolyabban venni a téli ruhákat, pláne, ha nem lapul minden fontos darab tavalyról a szekrényben. Ilyenkor irány a shopping, és meglepődve tapasztalhatjuk, hogy a legnagyobb választékot pufi dzsekikből találjuk. Mindenhol.

A jó hír viszont, hogy ez a ruhadarab az utóbbi 1-2 évben cikiből egészen menővé nőtte ki magát, köszönhetően többek közt Billie Eilish művésznőnek, aki a pufi dzsekik védőszentje is lehetne. Zenei munkássága mellett egyértelmű, hogy ennek, az amúgy rendkívül praktikus télikabát fazonnak szentelte az életét, és milyen jól tette: van kitől inspirálódnunk.

Az is lehet, hogy Billie a pufidzsekik Gombóc Artúrja, akinek minden jöhet: neon dzseki, mintás dzseki, rövid dzseki, hosszú dzseki, stb. Persze ő szereti felturbózni a sztilót egy kis Guccival, Louis Vuittonnal vagy ha jobb nincs, hát Balenciagával, de biztos vagyok benne, hogy 1000 eurós sálak nélkül is működik a varázslat. Ha pedig véletlenül mégis rejtőzik egy gazdagon logózott luxus sál a szekrényben, ne légy rest feldobni az akciósan vásárolt kabáthoz.

Kattints a galériára, és meríts ihletet Billie Eilish legjobb szettjeiből!

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr5015294662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása