Ha csak 3 dolgot vennék nyárra, ezek lennének

2019. június 08. by JuditSipos

Annyi cikket olvastam el arról, hogy mik lesznek a nyári trendek, hogy őszintén szólva a hangok már alig akarnak elhallgatni a fejemben. Az utóbbi pár napban próbáltam megtisztulni, nem olvastam egy trendekről szóló cikket sem, hogy végre előbukkanjon a majdnem behatás mentes saját véleményem. Jöjjön tehát az a három trend, ami TÉNYLEG tetszik ezen a nyáron.

 lead_bold_color.jpg

Brutál erős színek

 

Évekig nyomtam magam is a fekete-fehér-szürke párost, de ahogy „öregszem” egyre inkább előtérbe kerülnek szemeket elvakító színek. Hálistennek ilyen szempontból idén el vagyunk kényeztetve, mert a neontól elkezdve minden színt megtalálunk az üzletekben. Amit tuti, hogy be fogok szerezni, az egy rikító színű mellényes nadrágkosztüm.

1.png

Zara koordinált szett NADRRÁG, MELLÉNY 

2.png

South Beach NEON BIKINI

3.png

Collusion PINK SZETT

4.png

Zara KÉK JUMPSUIT

 

A wrap és a draped szoknya

Szerintem ez a két fazon a legkényelmesebb, és szexi tud lenni. Simán le tudsz bennük úgy ülni, hogy nem lesz kellemetlen, de a legjobb pillanatokban villan ki a combod. Van belőlük testhezállóbb illetve lengébb is, mintás és egyszínű, tehát a variációk végtelenek.

1_1.png

Marni NYERS DRAPED SZOKNYA

2_1.png

Zara BÉZS DRAPED SZOKNYA

3_1.png

Topshop MINTÁS WRAP SZOKNYA

4_1.png

Zara MUSTÁR SARONG STÍLUSÚ SZOKNYA

 

 Keresztpántos papucs, szandi

Ez fogja megmenteni a nők életét ezen a nyáron. Lehet laza cucchoz is hordani, de megállja a helyét egy elegáns szetthez is. Nem kell feltétlen kínoznod magad egy 10 centis tipegőben, ereszkedj lejjebb, meglátod, mennyire felszabadító, hogy a gondolataidat nem a fájdalom foglalja le. 

1_2.png

Zara RAFIA PAPUCS 

2_2.png

Reserved ÁLLATMINTÁS PAPUCS

3_2.png

Prada ÁLLATMINTÁS SZANDÁL

4_2.png

Reserved PLATFORM SZANDÁL

 

 Ha érdekelnek a szókimondó, bullshit mentes fürdőruha tippjeink kattints!

 

 

Brutál szókimondó tippek fürdőruha választáshoz

Alma, körte, banán, homokóra, fordított trapéz - fel sem tudjuk sorolni, hányféle indokolatlan kategóriákba sorolják a női alakot. Különösen bosszantó ez fürdőruha vásárlás közben, amikor a próbafülke fényei oda is narancsbőrt kamuznak, ahol sosem volt, és minden próbálással töltött perccel csökken...

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr8214884568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása