4 cipőtrend, ami tarol 2019-ben

2019. július 15. by JuditSipos

Manapság annyi variáció közül lehet választani, hogy nehéz elsőre eldönteni, mi a trend. Legjobb ilyenkor a fashion weekek street style fotói között mazsolázni, ott tutira a legmenőbb darabokban sétálnak. Mi is ezt tettük.

fwdst_posztke_p_ma_solata.png

Vitatkozhatunk azon, hogy érdemes-e követni a trendeket, vagy sem, de ha éppen valami frissre vágyunk, a legcélravezetőbb az új trendek közt szemezgetni. Semmi nem garantálja persze, hogy ezek pár hónap múlva is aktuálisak lesznek, de nincs ezzel semmi baj - hordjuk, amíg szeretjük őket!

 

Építészeti remekművek

A sarok előtérbe került ebben a szezonban. Nyilván nem kell elfelejteni a tűsarkakat, hiszen az örök, de ha szuper megjelenést akarsz, akkor valami érdekességet válassz. Nagyon előnyös, mert egy egyszerűbb outfitet is fel tud dobni. 

3_6.png

ne_vtelen_terv_3.png

CULT GAIA - TOPSHOP - ZARA

Teva és sport szandálok

Kényelmes, praktikus, és nagy meglepetésre divatos. A Teva már ezer éve jelen van a piacon túraszandáljaival, de a divatvilág ebben az évben fedezte fel magának. Minden nagyobb márkának megvan a sajátja, tessék válogatni.

4_5.png

 

ne_vtelen_terv_1_1.jpg

CHANEL - TEVA - BERSHKA

Középmagas, izgalmas

Hát igen, vágyunk néha valamire, amiben kényelmesen eltopogunk, de mégsem lapostalpú, és van benne valami izgalom. Személy szerint régóta vágytam a 3-7 cm-es cipők reneszánszára, mert ennél kényelmesebb magasság nem létezik. Megérkezett, itt van, örülés.

1_7.png

 

ne_vtelen_terv_2_1.png

PRADA - H&M - TOPSHOP

Dad sneaker

Ahogy Isten megteremtette a 90-es években apáink lábán. Úgy néz ki, hogy a 2019-es trend a kényelem jegyében született, és ez a sneaker típus se lóg ki a sorból.

2_7.png

ne_vtelen_terv_3_1.png

ZARA - CAT - FILA

 Ami még érdekelhet:

 

 

Esküvő-divat: ezeket ne, ha jóban akarsz lenni a menyasszonnyal

Mind ismerjük a régi szabályt: tilos fehéret viselni vendégként egy esküvőn. De ha szeretnénk megőrizni a jó viszonyunkat a menyasszonnyal, akkor érdemes a hagyományok tiszteletén túl egy picit logikusan gondolkodni, és némi empátiával hozzáállni a sztorihoz. Manapság össze-vissza változnak a szabályok: mindenki olyan esküvőt szervez magának, amilyet akar, és ennek megfelelően a dress code-ot is szíve joga megálmodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr1514947024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása