Felejtős a Story Gála, Csepelen volt az évtized celebbulija

2019. szeptember 08. by Rigó Ági

Szakadó eső szombat este, elhagyatott csepeli gyártelep – minden horrorfilm így kezdődik. Aztán elkezdtek érkezni a taxik, és sorban szálltak ki a celebek és influencerek.

aboutyoulead.png

Óriási reklámkampányt követően pénteken elöntötték az Instagram hírfolyamot a különböző About You feliratú pólók, majd szombat este minden kiderült: megérkezett Magyarországra az óriási német webshop, amit Csepelen egy fergeteg partyval sikerült megünnepelni.

Itt a dress code “It’s All About You!” volt, ennek megfelelően elmaradt a Story Gálán szokásos béna estélyikben feszengés és mindenki úgy öltözött fel, ahogy akart. Volt, aki nagyon menőre vette a stilót, volt, aki szexizett ezerrel, és persze volt, akinek nem jött össze… Kattints a galériára!

 Fotó: Felszeghy Áron/Forwardist

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr9315051444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása