Már a Vogue-nál is eljött a világvége?

2020. április 14. by Rigó Ági

Pár óra alatt körbeszaladta a világ hírportáljait, és persze velük együtt a közösségi médiát is a drámai fotó: a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour egy tréningnadrágnak látszó valamiben és csíkos pulcsiban ül egy íróasztalnál. Quelle horreur!

anna20200414_1.png

Nem világos, hogy miért nem kopik le szegény Annáról az “Ördög Pradát visel” bélyeg, mikor már ezer éve mindent megtesz azért, hogy kijöjjön a szívtelen jégkirálynő szerepből. Mókás YouTube videókban szerepel, teniszmeccsekre jár Federer-drukkerként, és aranyosan csacsog az angol királynővel a divathéten…

anna20200414_2.png

Most mégis mindenki azon pörög, hogy macinaciban fotózták.

Kedves emberek! Nem az lenne sokkal aggasztóbb, ha a karantén valahányadik napján Ms Wintour még mindig a szokásos Oscar de la Renta ruhában és óriási nyakékkel üldögélne az íróasztala mögött? Nem kezdenénk egy emberként aggódni az elmeállapotáért?

Nem mellesleg arról a főszerkesztőről beszélünk, aki karrierje első Vogue címlapjára Guess farmernadrágot pakolt. Nem nagyestélyit. Aztán azt is bevezette, hogy modellek helyett színésznők kerültek a borítóra. Csókolom, a néni nem vaskalapos őskövület. Pont azért maradhatott ennyi éven keresztül a világ leghíresebb divatmagazinjának a vezére, mert képes haladni a korral. Akár piros trenyóban is.

anna20200414_3.png

Anna Wintour első Vogue címlapja, 1988. november

Még mindig meg vagyunk lepődve?

Hát persze, hogy meg, mert nem szívesen szakítunk a fejünkben olyan jól rendszerezett címkékkel és fiókokkal. Ő a félelmetes divatdiktátor, a jégkirálynő, a tűsarkas Sztálin… Aki nagyon jól kalkulált ezzel, amikor egy tréningnadrágos fotóval gondoskodott róla, hogy a #VogueGlobalConversations névre hallgató eseménye minél nagyobb visszhangot kapjon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr9015613116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása