3 cucc, amit most ősszel lenyúlunk a nagyitól

2019. szeptember 10. by Rigó Ági

Sosem rossz ötlet a nagyitól inspirálódni, ha divatról van szó, de idén kifejezetten érdemes lesz lenyúlni ezt-azt a ruhatárából. Az időtlen elegancia, és a kedves vintage hangulat most ultra menő lesz, ráadásul egy-egy darabot szinte bármilyen stílusba bele lehet illeszteni.

190910lead.png

A szín: pisztácia

A fashion weeken látottak alapján nem újság, hogy a pisztácia zöld nagyon menő ősszel, de friss hír, hogy különösen a kiegészítők terén tarol. Választhatsz ékszert, táskát, sálat, zoknit, vagy akár cipőt is ebben az árnyalatban, biztosan trendi lesz. Ráadásul úgy barátkozhatunk ezzel a szokatlan színnel, hogy nem kell rögtön tetőtől talpig viselnünk.

190910pisztacia.png

Cipő, Converse / Fülbevaló, ASOS Design / Táska, ASOS Design

 

A kötött: dupla pulcsi

Ugye megvan az a részlet, hogy a nagymama mindig fázik, és két pulóverben üldögél a kandalló mellett? Most ezt a stylingot a drágább márkák megoldják helyettünk, és trükkösen szabott kötött cuccokat kínálnak. Szerencsére azért extrém költségek nélkül is, a meglévő gardróbunkból is könnyen megvalósíthatjuk a nagyi style-t, ha egymásra rétegzünk két közönséges pulóvert.

190910kotott.png

Kámzsás nyakú pulóver, Monse / Nyitott vállú pulóver, Prada / Laza fazonú pulóver, Alexander Wang

 

A textúra: kamu krokodil

A valódi krokodilbőr nyilván számos szempont miatt tabu, viszont szuper műbőr opciókkal találkozhatunk cipőben, táskában és öv kategóriában is. Ahhoz, hogy ezt a luxinak tűnő kiegészítő trendet sikeresen magunkévá tehessük, egyetlen dolgot kell figyelembe venni: fontos, hogy jó minőségű “hamisítványt” válasszunk részletgazdag kidolgozással.

190910krooko.png

Öv, Reserved / Kézitáska, Mango / Shopper, H&M / Papucs, Cult Gaia

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr4715060472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása