Furcsa graffitik a világ divatfővárosaiban

2019. szeptember 12. by Rigó Ági

Ha a hétköznapi divat címlapra kerülhet saját csodálatossága révén, akkor miért ne készülhetne graffiti a kampányfotókból?

190911lead.png

A Gucci megint nem elégedett meg a hagyományos hirdetési módokkal. Míg a legtöbb nagy divatmárka vesz pár hirdetési oldalt a Vogue-ban, Alessandro Michele csapata talált néhány szabad falat a világ divatfővárosaiban, és kidekorálták őket.

Az őszi kampány mesevilágában a divat, sőt, akár a hétköznapi viselet is volt olyan izgalmas, hogy újságok címlapjára kerüljön. Az őszi kampányban bevetett falfestmények tovább erősítik ezt a gondolatot, hiszen a képek az utcán, a járókelők közvetlen közelségében vannak.

A #GucciPrêtÀPorter falak a manhattani SoHo Lafayette Streetjén, Milánó Corso Garibaldi városrészében, a híres kelet-londoni Brick Lane-en, illetve Mexikóvárosban, Shanghaiban, Hong Kongban és Tajpejben kaptak helyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr7015061138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása