5 tipp, amitől elegánsabbnak tűnsz

2019. szeptember 15. by JuditSipos

Nem mindenki szeretne karcsúbb, magasabb, szebb lenni, viszont abban biztos vagyok, hogy a nők nagyon kevés százaléka nem vágyik arra, hogy magához képest a legtöbbet hozza ki az öltözékéből.

fwdst_posztke_p_ma_solata_12.png

1. Övet mindenre

A kívánt illuzió az elegáns, alakra szabott sziluett. Biztos, hogy százszor láttad leírva, hogy a testedre szabott ruhák szebbnek, luxibbnak tűnnek rajtad. Ha nincs a kéznél egy szabó, jó lehet egy öv is.

6_4.png

2. Magas derekú nadrágok

Ad egy olyan arisztokrata feelinget a megjelenésednek, ami egy szép inggel kombinálva biztos, hogy eléri a hatást. 

5_5.png

3. Magassarkú mindenhez

Sajnos az univerzum még nem talált fel olyan dolgot, amitől csinosabbak, jobb tartásúak, magabiztosabbak lennénk, mint egy pár gyönyörű magassarkú. Nem kell sok belőle, és igyekezz kiválasztani a tényleg kényelmes darabokat, különben soha nem fogod felvenni.

fwdst_posztke_p_ma_solata_8.png

4. Öltözz egy színbe

A tone-in-tone (ugyanazon szín más árnyalatinak viselése) vagy monokróm (teljesen ugyanazt a színt viselni tetőtől-talpig) outfit mindig vonzza a szemeket. Valahogy ettől a stílustól minden ruhád high fashionnek tűnik, te pedig szuper menőnek. Ez a trend nagyon tud karcsúsítani, ha a megfelelő színeket használod!

fwdst_posztke_p_ma_solata_9.png

5. Sötét farmer

Megmagyarázhatatlan jelenség, hogy ugyanaz a farmer világoskékben miért tűnik sokkal hétköznapibbnak, mint feketében vagy sötét indigóban. Ne gyötörd magad, fogadd el!

fwdst_posztke_p_ma_solata_11.png

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr2415084860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása