Az 5 legviccesebb divatoldal az Instán

2019. szeptember 26. by Rigó Ági

Ha eddig azt hitted, hogy a divat csupa sznobizmus és szükségtelen komolykodás, ezeket a profilokat imádni fogod.

190926_lead.png

Ahogy minden más téren, a divatrajongók körében is hasítanak a meme accountok, különösen, ha megfelelő mennyiségű fesönnel vannak felturbózva. Nézzük, ha épp nem egy hasznosabb alkalmazással töltenéd az időt, hanem az Instagramon lógnál, kit vagy mit érdemes követni manapság!

1. Fashion Week Frog

A @fashionweekfrog a legjobb dolog, ami az idén őszi fashion week szezonban történhetett. Brekivel mindenki tud azonosulni, akinek az Alitalia egyszer is elhagyta a csomagját, vagy akivel megesett már, hogy egyszerre 6 helyen kellett volna lennie, és mindenhol jó pofát vágni az egészhez.

fashionweekfrog.JPG

 

2. Siduations

Nem egy friss profil a @siduations, de fáradhatatlanul ontja magából a popkultúra és a divat világának határán egyensúlyozó meme-eket.

siduations.JPG

 

3. Gryffindior

Harry Potter szereplők talpig Diorban! Mi kell még? Kár lenne tovább ragozni, a @gryffindior egyszerűen zseni.

griffindior.JPG

 

4. Taste of Streep

Fogyókúra esetén nem ajánlott, minden más esetben egyértelmű: a kaja jó, a divat jó, Meryl Streep pedig minden formában csodálatos – akár egy adag sült krumpliban is, a @tasteofstreep jófejségének köszönhetően.

tasteofstreep.JPG

 

5. Freddie Made

Brutál szóviccek, ügyes kis grafikai csalások, és időnként még Erzsébet királynőt is megcsodálhatjuk a legfrissebb street style outfitekben. Ha hangos hahotázás garantált Freddie profilján!

freddiemade.JPG

 

+1. Diet Prada

Ami először viccesnek indult, mára már igen komoly és szomorú valósággá nőtte ki magát. A Diet Prada alkotói azonnal rámutatnak, ha egy divatcég lenyúlja a másik dizájnját, vagy ha bármilyen sértő, vagy politikailag nem korrekt nyilatkozat vagy kampány bukkan fel a divatban.

diet.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr3115173200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása