5 irodai szett az őszi szürkeség ellen

2019. október 29. by Rigó Ági

Megfelelni az irodai dressz kódnak, mégsem öreganyámnak látszani? Ráadásul ezt heti 5 napban, egész évben? Nem egyszerű a kihívás, azonban ezekkel az outfit kombinációkkal biztosan stílusos maradsz, ráadásul a hr-es kolléga sem köthet beléd.

191029_lead.png

A következő őszi outfitek talán kissé meglepőek lehetnek, de érdemes őket kipróbálni, hiszen úgy frissek és eredetiek, hogy közben nem sértik a legkomolyabb munkahelyi szabályzatot sem.

 

1. Állítsd fejre a dolgokat!

Ez a szett azért olyan érdekes, mert a (mű/vegán)bőrt alapvetően inkább nadrágban vagy szoknyában látjuk, míg a könnyű, libbenős anyag blúz lehetne. És mi történik, ha megfordítjuk a dolgot? Egy minden konzervatív szabálynak megfelelő, mégis modern outfit születik.

191029_1.png

Ing - Zara, Szoknya - H&M, Napszemüveg - Alexander McQueen, Táska - Danse Lente, Pumps - Reserved

 

2. Kosztüm helyett

Nagyot ment nemrég a monokróm nadrágkosztüm. Piros, rózsaszín, és a bevállalósabbak esetében sárga színekben lepte el a világot, viszont ha már unod (vagy annyira nem stílusod, hogy fel sem ültél erre a vonatra), itt a friss verzió: egymáshoz illő, de nem egyforma minták variálása!

191029_2.png

Zakó - Zara, Nadrág - JW Anderson, Övtáska - Reserved, Sneaker - Puma

 

3. Minden nézőpont kérdése

A bőr nadrág nem feltétlenül hivatali viselet, de ha egy culotte-ról beszélünk, amit blézerrel és megfelelő kiegészítőkkel kombinálunk, máris működik a varázslat.

191029_3.png

Blézer - Bershka, Csatok - H&M, Nadrág - Rejina Pyo, Pumps - Dries Van Noten

 

4. Sok múlik a kiegészítőkön

A sima pulcsi + könnyű szoknya formulától már azonnal bealszol? Nem csoda, évek óta szeretjük ezt az összeállítást, hiszen kényelmes, praktikus, és kellően professzionális. Ha idén adnál még neki egy esélyt update-elt verzióban, akkor jöjjön a vastag arany nyaklánc, és egy szögletes orrú cipő a legfrissebb trendek jegyében.

191029_4.png

Nyaklánc - Topshop, Bokacsizma - Balenciaga, Pulóver - Stradivarius, Szoknya - Zara

 

5. A jó öreg garbó

Idén legyen mintás a garbód! Ez az őszi-téli jackpot ruhadarab nélkülözhetetlen, de könnyen válik unalmassá. Ha viszont mintásat választasz, akkor a legjobb barátod lesz ebben a szezonban. Feldobja a legbasicebb nadrágot vagy szoknyát is, és extrán jól mutat a kabát alól kivillanva.

191029_5.png

Garbó - H&M, Nadrág - COS, Loafer - Mango, Hátizsák - Parfois, Fülbevaló - Thomas Sabo

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr8915270490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása