5 trend, ami minden korosztálynak egyformán jól áll

2019. augusztus 21. by Rigó Ági

Hol vannak már azok az idők, amikor az életkor befolyásolta, hogy ki mit vehet fel? Manapság már mindent szabad a divatban, amitől jól érezzük magunkat, amitől magabiztosak vagyunk, és ami kiemeli az előnyös tulajdonságainkat. A következő trendek kortalanságát nem más, mint Cindy Crawford, és lánya, Kaia Gerber bizonyítja.

190821lead.png

Az oversize nadrágkosztümök

Miért is lepődnénk meg azon, hogy Cindy és Kaia már kipróbálták az ősz egyik nagy trendjét, az oversize nadrágkosztümöt? Mintha csak apa öltönyébe ugranánk bele, ebben a szezonban az lesz a menő, ha mindenhol egyformán lóg rajtunk a ruha.

Amilyen ijesztően hangzik ez a trend, annyira jól néz ki a két szupermodellen – az pedig majd a próbafülkében eldől, hogy bárkinek jól áll az oversize őrület, vagy a hibátlan gazella alkat elengedhetetlen.

190821oversize.png

A rettegett leopárdminta

A leopárdmintát már mindennek elmondták a divatban: hol kurvásnak volt kikiáltva, hol öregasszonyosnak… most éppen szuper divatosnak számít, és ha eddig tétováztál is a viselésével kapcsolatban, itt az idő, hogy újragondold az álláspontodat.

Kaia Gerber egy rocksztár lazaságával kombinálja a magas derekú, mintás nadrágot metallicás pólóval, míg Cindy finom muszlin blúzra szavaz, és bőrnadrággal teszi még dögösebbé.

190821leo.png

A kötelező bőrdzseki

Egy fekete motoros bőrdzseki mindenkinek kell őszre. Igazi basicről beszélünk, és kedvenc párosunk csak alátámasztja ezt a megállapítást. Cindy kopott szürke farmerral, és kedvenc csíkos felsőjével kombinálja, míg Kaia az ősz egyik nagy trendjével, a bő szabású utility nadrággal vette fel a klasszikust.

190821biker.png

Hagyományos, egyenes szárú farmer

Az egyenes szárú farmertól sokszor tartunk, mert mintha valahogy semmivel sem működne igazán, de ha mégis, akkor sem a legizgalmasabb fashion statement. Ezt cáfolja sikeresen anya és lánya is: míg Cindy csupa klasszikus ruhadarabból rakta össze a szettet (bokacsizma + farmer + csíkos felső + bőrdzseki), addig Kaia bakanccsal, oversize blézerrel és mintás pólóval egészítette ki a farmert.

190821straight.png

Laza farmer blézerrel pimpelve

A kicsit bő, kicsit szakadt farmer egy szinttel magasabbra emelhető, ha elegáns zakót választunk hozzá. Időtlen kombó, amit Kaia cropped toppal és láncos táskával tesz fiatalossá. Cindy inkább a klasszikusan elegáns vonalat hozza egy könnyű selyemtoppal és pántos szandállal.

190821blazer.png

 

AMI MÉG ÉRDEKELHET:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr2115017248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása