Billie Eilish megmutatja Taylor Swiftnek, hogy kell ezt csinálni

2019. augusztus 28. by Rigó Ági

Úgy tűnik, a popsztárok divatkollabjai teljesen elszabadultak. Most Billie Eilish és a Bershka közös kollekciójáról futott be egy hír.

190828leadbillie.png

Taylor Swift értelmezhetetlent alkotott Stella McCartney-val, így nem meglepő, ha már kicsit szkeptikusan állok egy újabb popsztár-divatcég kollabhoz. Szerencsére Billie Eilish és a Bershka együttműködése nem csúszott félre, a holnaptól nálunk is elérhető darabok pontosan azt hozzák, amit egy ilyen sztoritól várunk.

Az időzítés egészen csodás: a fiatal énekesnő váratlanul robbant be a zenei világba, és a kezdeti pozitív kritikai fogadtatás végre a népszerűségén is látszik. Az utóbbi napokban és hetekben azért hallhattunk Billie Eilish-ról, mert átvette a vezető helyet a Billboard listáján, mert óriási tömegek gyűlnek össze a koncertjeire, és így tovább. Erre a Bershka bedobja a közös kollekciót, a lehető legjobb pillanatban.

Az, hogy Billie egy fast fashion márkával dolgozik együtt, megint csak pozitívum, mert így – Taylor Swift és Stella McCartney sztorijával ellentétben – elérhető árú termékek születtek, ráadásul a világ számos nagyvárosában megtalálható a bolt.

A lookbook tökéletesen adja vissza Billie Eilish jellegzetes stílusát, nincs túlgondolva, azt kapjuk, amire számítunk. Viszont nem nevezném unalmasnak sem, mert hibátlan a kivitelezés.

A termékek stílusa is egy az egyben az énekesnő vizuális világát tükrözik. Én esetleg valami brutál felpattintós műkörmöt még el tudtam volna képzelni a kiegészítők közé, na de semmi sem lehet tökéletes!

A bejegyzés trackback címe:

https://forwardist.blog.hu/api/trackback/id/tr5715028004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása